Reparatieprogramma voor bevlekte MacBooks

0

Apple start een reparatieprogramma voor het probleem dat zich op de anti-reflectiecoating op de schermen van MacBooks voordoet. Deze coatings zorgen bij de nieuwe MacBooks voor vlekken. De vlekken zijn niet zomaar weg te poetsen. De lelijke vlekken en afdrukken worden door de coating achtergelaten op de touchpad en het toetsenbord. Apple belooft nu dat de MacBooks en de Pro varianten van de Macbook die met deze problemen kampen, gratis worden vervangen binnen drie jaar na aanschaf of tot een jaar vanaf 16 oktober 2014. Dit meldt Macrumors. Gebruikers konden dankzij Apple Care hun laptop eerder al gratis laten repareren. Diverse klanten zouden toch voor deze dienst hebben betaald. Deze klanten kunnen nu hun geld terugvragen.

Contact met Apple
Voor wie last heeft van problemen met de anti-reflectiecoating is het mogelijk om contact op te nemen met Apple. Het bedrijf heeft de problemen erkend maar komt nog niet met een speciale pagina waar het reparatieprogramma wordt beschreven en aangeboden. Dat was wel het geval bij eerdere programma’s zoals bij reparatie van de powerknop van de iPhone 5 en de selfiecamera van de iPhone 6S Plus.

Via iPhone abonnement

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks geüpdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.