Een refurbished Iphone: het beste alternatief voor een nieuw toestel

0

Tegenwoordig kan niemand meer zonder een mobiele telefoon. We checken onze e-mail en social media als we in de trein zitten, luisteren er muziek mee en gebruiken het als volwaardig fototoestel. Het is dan ook een hele taak om een toestel te kiezen die goed bij ons past. De telefoon moet alles kunnen wat we ons maar kunnen bedenken, maar moet wel betaalbaar blijven. Een van de populairste mobiele telefoonmerken is Apple. Veruit de meeste Nederlanders dragen een Iphone op zak. Een telefoon die staat voor eenvoudig gebruik. Van de populariteit valt ook de prijs af te leiden: voor het nieuwste Iphone model betaal je al snel een bedrag dat rond de €1000,- ligt. Voor een ouder model betaal je alsnog honderden euro’s. Een ontzettend hoog bedrag, dat niet iedereen te besteden heeft.

Hier bestaat tegenwoordig echter een goed alternatief voor. Een refurbished Iphone is een tweedehands toestel… Maar dan met dezelfde voordelen als een nieuw toestel. Een refurbished Iphone wordt gekocht door een bedrijf dat gespecialiseerd is in Iphones. Zulke bedrijven reviseren de Iphones, waarbij ze ervoor zorgen dat de elektronica helemaal in orde is. Dit wordt gedaan door middel van testen en het reinigen van de software. Daarnaast krijg je net als op een volledig nieuw toestel twee jaar garantie. Het is wel mogelijk dat er krassen of beschadigingen op de Iphone zitten, maar dat heeft verder geen invloed op de kwaliteit van de Iphone zelf; deze is altijd goed.

De kwaliteit van zulke Iphones zijn dus helemaal in orde. Het feit dat het nog altijd om een tweedehands telefoon gaat, leidt tot een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Hoewel de kwaliteit gelijk kan zijn aan een nieuw toestel, is de prijs vele malen lager. Een refurbished Iphone kun je al voor minder dan €200,- kopen. Dit is een gigantisch verschil met een nieuwe Iphone. Daarnaast koop je een refurbished Iphone niet in combinatie met een abonnement, waardoor je niet vast zit aan hoge maandelijkse lasten.

Toe aan een nieuwe Iphone? Ga voor een refurbished Iphone van Rephone, dat scheelt ontzettend in de portemonnee!

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks geüpdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.