Wat zijn de trends voor je telefoon in 2019?

0

2019 is al een jaar van trends. Het lijkt wel of er elke week een nieuwe trend te volgen is. Ook in de wereld van mobiele telefoons zijn er trends die men kan volgen. Het is aan jou de keus om te kijken welke trends voor jou zijn en wat jij graag wilt volgen. In dit artikel worden meerdere trends vermeld over wat er tot nu toe in 2019 qua trends speelt.

Je telefoon opvouwen?!

Het kan allemaal in 2019. Ze vouwen nu zelfs telefoons op. Het Chinese bedrijf ZTE kwam als eerste met een telefoon die je kan ontvouwen tot een tablet. Al gauw volgde Samsung en Huawei. Het is een trend die vele aanstaat maar ook wat opgetrokken wenkbrauwen veroorzaakt. Veel mensen snappen het nu er niet van in. Aan de andere kant zijn er mensen die denken dat dit de trend van het jaar is.

De 5G netwerken

Nog sneller via het internet dingen downloaden of bekijken? Het wordt werkelijkheid met de 5G smartphones. Veel telefoonmaatschappijen zijn bezig met het maken van telefoons die werken met een 5G netwerk. Zo kan iedereen optimaal profiteren van het internet buitenshuis. Met een 5G netwerk kan je sneller dan 1,2Gbps downloaden. Dat is wat telefoons momenteel kunnen. Met het juist prepaid simkaart kun je de beste deals krijgen. Vergelijk simkaarten op www.prepaidsimkaart.net.

Meerdere camera’s op je telefoon?

Het is in 2019 een trend om meerdere camera’s voorop je telefoon te hebben. Zo kan je haarscherpe foto’s maken en op verschillende manieren. De dieptes kunnen worden ingesteld, de scherpte van bepaalde objecten en nog veel meer.

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks geüpdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.