Verkoop je telefoon

0

Snel en makkelijk geld verdienen, dat kan! Het enige wat je moet hebben is een oude telefoon. Maar dat is tegenwoordig meestal geen probleem. Tegenwoordig heeft iedereen wel een aantal oude telefoons nog thuis liggen. Bij elk nieuw abonnement krijg je een nieuwe telefoon. Het aantal ‘oude’ telefoons die het nog prima doen wordt telkens hoger. Maar je wist vast niet dat je met die oude telefoons een redelijk bedrag kan verdienen.

Waar kan je je telefoon verkopen?

Er bestaan tegenwoordig heel veel bedrijven die gebruikte telefoons verkopen in derde wereld landen. In die landen zijn ze heel blij met de telefoons die wij hier oud en gebruikt vinden. Dit werkt als volgt. Jij zoekt contact met een bedrijf die oude telefoons opkoopt. Het is het beste om dit wel via het internet te doen, want daar is het aanbod van bedrijven het grootst. Je stuurt je oude gebruikte telefoon naar het bedrijf toe die je hebt gekozen. Als je telefoon daar binnenkomt wordt de telefoon gecheckt op beschadigingen. Als je telefoon nog in goede staat is en het bedrijf wil de telefoon hebben maken ze het geld naar je over. Dan heb jij er geen omkijken meer na, maar dan begint de wereldreis van de telefoon. Hij wordt weer zo goed als nieuw gemaakt en gaat naar een arm land waar hij verkocht word.

Hoeveel krijg ik voor mijn oude telefoon?

Dit verschilt per bedrijf. Niet alle bedrijven geven dezelfde prijs voor je oude telefoon. Bij alle bedrijven zijn er een paar dingen wel hetzelfde. Bij alle bedrijven is jouw oude telefoon meer waard als hij onbeschadigd is. Daarnaast is het merk en model ook heel belangrijk. Als een merk populair is zal hij meer opleveren dan een onbekend merk. Als je de originele accessoires ook meelevert zal dit ook meer opleveren. Hierbij moet je denken aan een originele oplader.

Verkoop je telefoon direct bij cashvoormobiel!

 

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks geüpdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.