Vergelijk iPhone abonnementen

0

Vergelijk iPhone abonnementen voor de goedkoopste keuze!

Enkele jaren geleden kocht je een iPhone puur om de eigenschappen en de functies van het toestel. Vandaag de dag hoef je voor deze functies en/of eigenschappen niet perse meer een iPhone te kopen, er zijn namelijk genoeg smartphones op de markt met vergelijkbare functies. Daarom beschrijven we in dit artikel waarom je het beste alle iPhone abonnementen met elkaar kunt vergelijken voor je over gaat tot een aankoop van een abonnement met een iPhone.

Prijs en kwaliteit verhouding

Omdat de kwaliteit van veel smartphone merken zoals hierboven al vermeld tegenwoordig vrijwel gelijk staat aan de kwaliteit van een iPhone, is dit in principe geen reden meer om een iPhone te kopen. De enige reden waarom veel mensen alsnog voor een iPhone kiezen is omdat ze volledig gewend zijn aan de systemen van Apple en huiverig zijn om over te stappen. Opzich is dit ook een logische beredenering, want waarom zou je overstappen als je gewend bent aan een systeem dat altijd goed functioneert. Echter kan het je financieel gezien veel voordeel opleveren, zo kan de prijs bij een telefoon abonnement van een iPhone rond de 50 euro liggen en bij een abonnement met een goedkopere variant van bijvoorbeeld Huawei al rond de 30 euro. Waar de meeste mensen kiezen voor een 2-jarig abonnement is dit natuurlijk over de gehele termijn een prachtige besparing van 240 euro en je hoeft hier immers niets in te leveren betreft de mogelijkheden, enkel even te wennen aan een nieuw besturingssysteem (waar overigens veel smartphones draaien op Android en dat besturingssysteem ook eigenlijk foutloos is).

Verwachting van andere smartphones

De verwachting is dat de goedkopere merken steeds meer marktaandeel gaan pakken van de grote spelers als Apple en Samsung. Apple en Samsung hebben de laatste twee jaar al last van de goedkopere spelers op de markt, maar zullen dit de komende jaren nog veel meer gaan merken. De verwachting is dat met name Apple het gaat merken omdat Apple zich voornamelijk concentreert op duurdere smartphones, Samsung heeft nog wel goedkopere varianten. Apple heeft twee jaar geleden geprobeerd aan te sluiten met de iPhone 5C, dit zou de budget iPhone moeten worden, echter viel dit al snel enorm tegen.

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks ge├╝pdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.