Prepaid of sim only?

0

Wilt u uw maandelijkse kosten van uw iPhone flink verlagen? Kies dan voor een prepaid simkaart of voor een sim only abonnement. Het is beide vele malen voordeliger dan een telefoon abonnement. Maar wat is voor jouw persoonlijke situatie de beste keuze?

Prepaid

Zoals eerder gezegd scheelt het qua prijs vrijwel niets of je kiest voor een prepaid kaart of voor een sim only. De voordelen aan prepaid zijn alsvolgt:

Bundel:

Buiten je bundel bellen, smsen en internetten? Niet bij prepaid! Het is niet mogelijk om bij een prepaid buiten je bundel te treden.

Geen abonnement:

Bij een prepaid kaart ben je niet gebonden aan een abonnement. Je kunt in principe doen en laten wat je wilt. Als jij weet dat je komende maand bijvoorbeeld minder zal gaan bellen, sms’en en internetten, dan koop je minder beltegoed of hou je gewoon je beltegoed over. Dit is dus duidelijk een voordeel t.o.v. een abonnement. Vaak verdwijnt dan je tegoed wat je niet verbruikt had of je gaat buiten je bundel zoals hierboven besproken.

Kortom: Bij het nemen van een prepaid kaart i.c.m. een telefoon heb je dus vrijwel alles in eigen hand!

Sim only abonnement

De naam zegt het al, het betreft een abonnement. Deze is natuurlijk wel te verkrijgen in verschillende varianten. Zo heb je abonnementen van 1 maand, 6 maanden, 1 jaar en 2 jaar

Abonnementsvorm:

Je bent bij sim only gebonden aan een abonnement met een vast aantal belminuten, smsjes en aantal mb’s mobiel internet. Je kunt dus niet zoals bij een prepaid zelf bekijken wat je wel of niet gaat gebruiken.

Hoe langer, hoe goedkoper:

Zoals eerder vermeld kun je zelf kiezen hoe lang je je abonnement neemt, bij sim only is het zo dat hoe langer je abonnement duurt hoe goedkoper de maandprijs. Als je dus bijvoorbeeld weet dat je minimaal 1 jaar lang gebruik wilt maken van een sim only kun je hier dus gebruik van maken.

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks geüpdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.