Een nieuwe iPhone aanschaffen

0

Een nieuwe iPhone aanschaffen

Is je huidige iPhone aan vervanging toe? Of wil je gewoon een nieuwe iPhone aanschaffen? Alleen wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen? De refurbished iPhone is dan een geschikte oplossing voor jou! Je kunt bij de aankoop van een refurbished iPhone maar liefst 370 euro besparen.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone was een gebruikte iPhone, maar is nu weer een nieuwe telefoon. De smartphone is namelijk helemaal gereviseerd, waardoor die dus weer nieuw is.
De telefoon is dan ook niet van een nieuwe smartphone te onderscheiden. De behuizing is vervangen, waardoor de iPhone krasvrij is. Verder heeft de iPhone een nieuwe batterij en zijn de knoppen vervangen als dat nodig bleek. De smartphone is ook nog eens van binnen schoongemaakt en voorzien van de nieuwste software. Bij de refurbished iPhone zijn ook verschillende accessoires meegeleverd. Je krijgt een nieuwe USB-lader, een USB-kabel en een headset. Dit is hetzelfde als wat je bij een nieuwe iPhone zo krijgen. Bij een refurbished iPhone heb je standaard 12 maanden garantie. Ook dit is hetzelfde als wat je bij een nieuwe iPhone zou krijgen.

Welke iPhones zijn er als refurbished verkrijgbaar?

Bijna alle iPhone modellen zijn als refurbished verkrijgbaar. Alleen de nieuwste toestellen kun je niet als refurbished kopen. Je kunt een iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S en 6 als refurbished aanschaffen. De iPhone 4 en de 4S zijn verkrijgbaar met een opslaggeheugen van 16 en 32GB en in de kleuren zwart en wit. De iPhone 5 is leverbaar in de kleuren zwart en wit en je kunt kiezen tussen een opslaggeheugen van 16, 32 of 64GB. De iPhone 5C is de enige telefoon die verkrijgbaar is in felle kleuren: geel, blauw, groen en roze. De telefoon is leverbaar met een opslaggeheugen van 16 of 32GB. De iPhone 5S en de iPhone 6 zijn verkrijgbaar in de kleuren spacegray, zilver en goud.

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks ge├╝pdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.