Hoe kom je aan een goedkope iPhone? Volg deze 3 stappen!

0

Hoe kom je aan een goedkope iPhone? Volg deze 3 stappen!

Al jaren timmert de iPhone aan de weg om de populairste smartphone ter wereld te worden. Hoewel ze in Samsung een geduchte concurrent  hebben, kiezen veel mensen alsnog voor een toestel van Apple. Echter is de iPhone niet de goedkoopste smartphone die er is, maar toch wel één van de gebruiksvriendelijkste. Ondanks dat het dan voor sommigen een rib uit hun lijf is, willen ze dolgraag de iPhone in hun bezit hebben. Maar mocht deze smartphone toch te duur voor je zijn, wees dan niet getreurd. Er zijn namelijk manieren om de iPhone voordeliger aan te schaffen. Benieuwd hoe?

1.      Raadpleeg vergelijkingssites

Het aanbod van iPhones is natuurlijk gigantisch, waardoor het soms lastig is om te goedkoopste variant te vinden. In dat geval is het verstandig om een vergelijkssite te raadplegen die alle aanbiedingen op een rij hebben staan. Je kunt in één keer zien wat de goedkoopste iPhone is. Echter moet je niet blind afgaan de op prijzen die er staan, want soms staan er ook partijen tussen die niet zo bekend zijn. Helaas zijn er in het verleden al een aantal de dupe geworden van oplichting, dus je moet goed opletten waar je een iPhone aanschaft. Aan de andere kant worden vaak wel betrouwbare partijen opgenomen op vergelijkingssites. Toch is het raadzaam om goed op te letten welke aanbieder je kiest.

2.      Lijst samenstellen

Doordat er veel aanbieders zijn en je moet oppassen waar je een iPhone gaat kopen, is het verstandig om een lijstje van bijvoorbeeld vijf aanbieders samen te stellen. Daarbij moet je natuurlijk letten op de prijs van het toestel, maar ook op de betrouwbaarheid van de aanbieder. Het is daarom beter om partijen die deugen in deze lijst op te nemen. Je weet dan zeker dat jouw iPhone van een partij komt waar je gegarandeerd een toestel krijgt. Het is namelijk zonde om de gok te nemen en tegen de lamp aan te lopen door jouw iPhone bij een louche aanbieder aan te schaffen. Neem daarom vijf partijen op in de lijst zodat je de keuze al hebt afgebakend.

3.      Vergelijk de aanbieders

Nu de keuze al wat kleiner is geworden onder de aanbieders, is het verstandig om deze met elkaar te vergelijken. Daarbij kan je letten op de prijzen van het toestel, op de keurmerken van de webshop, snelheid van leveren en de betalingsmogelijkheden. Er zijn eigenlijk genoeg criteria waar je op kunt letten. Om niet de hele dag bezig te zijn, is het ook hier raadzaam om enkele criteria samen te stellen en hierop de aanbieders te vergelijken. Uiteindelijk komt er één winnaar uit de bus waar jij de nieuwe iPhone gaat halen. Succes met vergelijken!

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks geüpdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.