Geen Active, Zoom of “Leather” voor de iPhone

0

Geen Active, Zoom of “Leather” voor de iPhone

Wanneer we het aanbod van Apple vergelijken met dat van Samsung, valt ons steeds vaker op dat Apple het “mainstream” houdt voor wat betreft het aanbod in de telefoons. Van bijvoorbeeld het laatste model, de 5S, is echt enkel en alleen de gewone 5s beschikbaar. Bij Samsung is dat heel anders…

Samsung Galaxy S4 Active, Zoom, Leder…

Samsung staat er de laatste jaren om bekend steeds meer varianten van haar toestellen uit te brengen. Zo was er van de Samsung Galaxy S3 al een Mini verkrijgbaar, en werd de nieuwste Galaxy, de zeer populaire Galaxy S4, zelfs uitgebracht in viervoud:

Galaxy S4: high end quad core vlaggenschiptoestel

Galaxy S4 Mini: kleinere variant van de S4, dual core en iets goedkoper

Galaxy S4 Active: waterproof variant van de Samsung Galaxy S4

Galaxy S4 Zoom: Toestel voorzien van 16mp camera met 10 x optische zoom

Galaxy S4 Leather: nog te lanceren: dit wordt de Galaxy S4 met een lederlook achterkant.

Samsung Galaxy S5

Hoewel ‘ie officieel nog moet worden aangekondigd, is wel al duidelijk dat de nieuwste Samsung, de Galaxy S5, mogelijk in twee varianten beschikbaar komt. Dat wordt voorspeld in meerdere geruchten die de rondte doen online. Mogelijk zullen de varianten van elkaar verschillen qua processor.

iPhone houdt het bij de “S”

Hoewel Samsung haar toestellen steeds vaker lijkt “uit te melken”, houdt Apple het met de iPhone slechts bij de “S”-modellen. Telkens wanneer een nieuwe iPhone is in de serie is verschenen, wordt deze opgevolgd door een “S”-variant. Waar die “S” precies voor staat is echter nooit officieel aangekondigd. Is het Speed? Siri? Special?

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks geüpdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.