Een origineel hoesje voor jouw iPhone

0

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende telefoons op de markt dat soms door de bomen het bos niet meer te zien is. Geef jij liever iets meer uit voor een goede telefoon of is een iets goedkopere telefoon meer iets voor jou? Door al deze keuzes kiezen mensen er vaak voor om voor een bekend merk telefoon te gaan. Zo zijn de telefoons van Apple en Samsung nu immens populair. Op zich jammer toch, geef je veel geld uit voor een mooie telefoon, loop vervolgens iedereen ermee rond! Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor gevonden in de vorm van een uniek telefoonhoesje. Zo kwamen wij laatst een houten telefoonhoesje tegen!

Overgewaaid uit Amerika

In Amerika zijn de houten hoesjes al een tijdje te krijgen en enorm populair. Langzamerhand begint deze trend ook naar Nederland over te waaien. Producten van hout zijn in Nederland al een tijdje in populariteit aan het winnen en houten telefoonhoesjes lijkt hier het volgende hoofdstuk in te zijn. Wat ons betreft een goede zaak! Plastic hoesjes zijn tegenwoordig overal te krijgen en iedereen loopt er al mee rond. Heel origineel is dit dus niet. Voor de mensen die opzoek zijn naar originaliteit is een houten hoesje dus een perfecte oplossing! Daarnaast zijn de hoesjes niet alleen orgineel, maar ook vaak gemaakt van duurzaam hout!

Waar zijn de hoesjes te koop?

Wij kwamen de hoesjes tegen op de website van Woodprotects. Hier zijn voor verschillende merken unieke telefoonhoesjes te krijgen. Naast de houten telefoonhoesjes hebben ze ook een houten flipcase voor de iPad en iPad air. Het unieke van WoodProtects is dat ze ook wat terugdoen voor het milieu. Zo doen ze voor elk verkochte product een donatie waarmee meerdere bomen teruggeplant kunnen worden. De hoesjes zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook het milieu wordt ermee geholpen. Een erg leuk initiatief!

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks ge├╝pdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.