Bellen en internetten in het buitenland, zonder hoge kosten.

0

Heb jij familie en vrienden wonen in het buitenland of zijn er andere redenen waarom jij veel naar het buitenland moet? Dat is heel mooi, maar je wilt natuurlijk ook telefonisch contact houden met je familie of vrienden in Nederland. In het buitenland zit je namelijk op een ander netwerk door de functie dataroaming, maar de kosten ontvang je nog steeds van je eigen provider. Meestal heb je dit niet in de gaten, totdat er thuis een hoge rekening op je ligt te wachten. Het zou natuurlijk mooi zijn als dat dus ook nog eens goedkoop kon. Gelukkig kan dat ook, want veel providers bieden aanbiedingen aan voor het bellen vanuit het buitenland en goedkoop bellen naar het buitenland.

Het is natuurlijk voor jou veel goedkoper als andere jou bellen, omdat zij toch gewoon het normale tarief betalen. Toch is het maar afwachten wanneer dat gebeurd en soms heb jij echt een goede reden om zelf te bellen. Zo kun je een speciale buitenbundel afsluiten, zodat je geen last meer hebt van hoge kosten met bellen vanuit het buitenland. Het enige wat je moet doen is een goede bundel kiezen. Veel providers in Nederland bieden Prepaid aan voor als je op vakantie gaat naar het buitenland. Ook wanneer jij voor je bedrijf naar het buitenland moet is het zeker aan te raden een prepaid kaart aan te schaffen om zo ook nog in contact te kunnen komen met je werknemers van je bedrijf. Meestal kan je dan voor een paar centen per minuut al bellen.

Met deze manieren is het dus al mogelijk om tijdens je vakantie of een zakenreis in contact te kunnen komen met de mensen in Nederland. Het is verstandig om eerst een telefoonwinkel binnen te lopen, zodat je zeker weet wat er aangeboden wordt.

Share.

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie en ik werk bij iPhoneGoedkope.NL. Ik zorg ervoor dat deze website dagelijks ge├╝pdatet wordt met bijvoorbeeld het laatste nieuws en geruchten over iPhones. Daarnaast onderhoud in contacten met telefoon aanbieders, zodat wij de beste aanbiedingen aan jou kunnen tonen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen!

Reacties zijn uitgeschakeld.